Amélie's verjaardagskleedje

Een klein half jaar geleden vierden we Amélie haar 3e verjaardag. Het was een super leuke dag met zalig fantastisch weer. We waren zo gelukkig!

Ik maakte voor dit feestje een jurkje, eigenlijk al een half jaar eerder, want voor de rest had ze reeds genoeg in haar kast hangen. Het was dus een gok of dit wel zou passen op haar verjaardag zelf. 

Ik maakte een Feliz van straightgrain, een supermooi patroon. Om het extra feestelijk te maken koos ik voor de brede ruchesmouwen. 
Het stofje kocht ik in Amsterdam, het werd er net nieuw neergelegd, en dat was liefde op het 1e gezicht. Mooie print en qua kleur perfect in ons kleurenschema. 

Ik wou dit nog even op mijn blog tonen, omdat er die dag door mijn broer enkele super mooie foto's zijn getrokken, die hier echt een plaatsje verdienen.

Het kleedje kwam nog enkele keren uit de kast, voor speciale gelegenheden. Nu komt het uit de kast omdat ik vrees dat het, eens het weer het toelaat, niet meer gepast zal zijn om nog te dragen, qua lengte dan vooral. Bij interesse om over te kopen, stuur me maar een mailtje!

Maat 3 jaar
Vraagprijs: €7

Patroon: Feliz: Straightgrain
Stof: Kantjeboord
Foto's: Wannes

Voor vragen rond de maaksels mag je gerust hieronder een berichtje nalaten of mij een mailtje sturen: eefjevanasch@gmail.com
Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /

Reacties

Een reactie posten