Klaar voor verkoop.

Update: verkocht!

Dit jurkje is een van mijn lievelingsjurkjes, maar helaas, het is te klein geworden. Doordat ik echt trots ben op dit jurkje verdient het toch een vermelding op mijn blog. Vandaar ook enkele foto's die ondertussen al meer dan een jaar oud zijn.


Ik maakte er 3, 1 voor Amélie en 2 voor haar nichtjes, als kerstcadeau... 2 jaar geleden! Dit jurkje werd heel veel gedragen, in het begin was het wat te lang, en dit voorjaar begon het wat kort en krap te worden, maar het heeft meer dan een jaar dienst gedaan, dus mij hoor je niet klagen.

Ik vond zelf de combinatie van de prints zeer geslaagd, en de kleur is zo mooi.
Nu hangt het jurkje klaar om verkocht te worden, want aan bijhouden doe ik niet, of toch minimaal. Juist enkele speciale stuks van haar babyperiode. Nu hoop ik er iemand anders nog blij mee te kunnen maken. Want het jurkje verdient om gedragen te worden.

Zaterdag hangt het aan mijn rek tijdens de rommelmarkt in het begijnhof van Mechelen. Indien het nog niet weg is krijgt het een herkansing op onze eigen 2e landsverkoop van 16 november, ook in Mechelen (en altijd zeker de moeite om naar toe te komen ;)!)

Vraagprijs voor het jurkje: €7
Maat: 92

Patroon: Nore Dress van compagnie M
Stof: stoffenspektakel, ik weet welk kraam, ik koop er elke keer iets, maar ik weet niet hoe het kraam noemt.

Voor vragen rond de maaksels mag je gerust hieronder een berichtje nalaten of mij een mailtje sturen: eefjevanasch@gmail.com
Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /

Reacties