Glitter sweaterjurk/lange trui

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog iets blogde. Niet dat ik niet wilde, of geen inspiratie had. Maar ik was even met heel andere dingen bezig, waaronder eens goed opruimen en organiseren. Momenteel ben ik volop bezig met ontspullen, minimaliseren, optimaliseren, budgeteren,.…En dat loopt goed en geeft een goed gevoel. Tussendoor heb ik wel nog een kleinigheidje kunnen naaien of plotten, want dat moet voor mijn eigen welzijn toch regelmatig ingepland worden. 
Ik vreesde dat het te laat was om nog een paar winterse maaksels te laten zien, maar met de winterprik momenteel mag dit zeker nog. 

Volgende trui is heel eenvoudig, naar het model ‘Fons’, van Sofie. Ik verlengde het model met de bedoeling er een sweaterjurk van te maken, maar daarvoor is het net de kort uitgevallen. Ik vind hem wel nog leuk, zo wat langer. 

Ik nam een tijdje geleden wat foto’s en slaagde erin om op het juiste moment af te drukken. Ik ben echt verliefd op volgende foto. Hij staat als achtergrond van mijn gsm, en ik word zo vrolijk elke keer ik hem zie. 


Patroon: Gratis patroon Fons
Stof: Madeline de stoffenmadam
Model: Amélie.

Voor vragen rond de maaksels mag je gerust hieronder een berichtje nalaten of mij een mailtje sturen: eefjevanasch@gmail.com
Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /

Reacties

  1. Dat zijn inderdaad zalige foto's!! Wat staat ze goed met die kleur trouwens!! Heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten