Flor trui

Het is vandaag officieel lente zeker? Ik snak echt naar iets warmere dagen, naar de openstaande deuren en het vrij kunnen binnen en buiten lopen zonder iets te moeten over aandoen. Te zien aan de voorspellingen op kmi gaan we toch stilaan de goede richting uit. Bij deze blog ik nog snel even deze gebreide-niet-zo-mooie-maar-wel-warme trui. 
Ik breidde deze vorige winter al, als voorbereiding op deze winter. De kleurencombinatie is niet geweldig geslaagd, dat komt omdat ik restjes wou opgebruiken, maar eigenlijk te weinig restjes had voor wat uniformiteit. 

Amélie heeft deze trui toch regelmatig gedragen. Het is een van de weinige gebreide stuks die dan ook perfect op maat zijn. Ik heb al meermaals kledingstukken gebreid, maar meestal waren ze niet het verhoopte resultaat, als in: te kort, te lang, te breed,.. Bij deze Flor trui niet, en daarom ben ik er wel fier op.

Ik maakte geen knopenpad in de raglanmouw, het lukte zo altijd om het over haar hoofdje te trekken. Jammer dat de maten niet verder oplopen, anders zou ik deze nog een breien, maar dan uniform.

Patroon: flor trui: la maison victor: editie 4 winter 2014
Wol: apilou: veritas

Voor vragen rond de maaksels mag je gerust hieronder een berichtje nalaten of mij een mailtje sturen: eefjevanasch@gmail.com

Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /

Reacties

Een reactie posten