Playsuit lentekleerkastvulling

Ideeën heb ik nog genoeg, maar peuter wollebol haar kleerkast is momenteel meer dan genoeg gevuld. Ik laat dus de winterkleding even voor wat het is en hoop dat ik zowel de stofjes al de patronen volgend winterseizoen nog altijd even mooi vind.

Vorige lente op het stoffenspektakel kocht ik donkerblauwe tricot met glitter gekleurde verfvlekken. Er waren nog enkele andere prints ter beschikking, maar deze vond ik de leukste. Op zich past het kleurenschema niet helemaal in haar kleerkast, maar aangezien ik voor een jumpsuit koos is ze helemaal gekleed en hoef ik het niet echt te combineren, juist met een body of t-shirt onder. 

Ik nam het patroon van compagnie M nog een keertje, de Lila Jumpsuit. Dit zal ook de laatste versie zijn, want het patroon stopt bij 2 jaar. Qua lengte zal hij zeker op 2 jaar zitten, want momenteel is het toch nog iets te lang. Dus kan ik misschien nog een 2e maken van een ander stofje. 


Patroon: Lila
Stof: stoffenspektakel
Model: Amélie

Voor vragen rond de maaksels mag je gerust hieronder een berichtje nalaten of mij een mailtje sturen: eefjevanasch@gmail.com
Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /

Reacties

  1. Heel mooi! Ik heb in datzelfde stofje eens een kiind jumpsuit gemaakt, grappig om het zo ergens anders tegen te komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Alleen misschien wat onhandig voor potjestraining, maar niet alles moet handig zijn, hè. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten