Brief aan 2 karakters: 'Nala en Nixon'

Lieve Nixon,

4 jaar geleden al, kwamen jullie bij ons wonen. Je start was een beetje moeizaam, je bleef liever veilig weggedoken liggen in het hoekje van de kooi. Met een extra duwtje in de rug begon jij toch je nieuwe thuis te ontdekken. We hadden beide wat tijd nodig om elkaar te leren kennen, maar ondertussen zijn we de beste maatjes.

Het spijt ons verschrikkelijk dat je zo lang met je probleempje hebt rondgelopen, het moet echt niet fijn geweest zijn voor jou. Ondertussen is alles goed gekomen, maar we gaan je nu extra in het oog houden!

Je hebt ons dit jaar meermaals laten schrikken. De dierenarts heeft goed aan ons verdient. Maar dat hebben we er graag voor over, want we zouden je absoluut niet meer kunnen missen.

We zouden het wel fijn vinden als je wat liever zou zijn voor je zus. Langs de ene kant heb je een peperkoeken hartje en ben je onze grootste knuffelaar, maar langs de andere kant maak je het ons Nala soms knap lastig. Je laat graag zien dat je de baas bent.

Je kan echt heel hard zagen, je eist graag alle aandacht op, maar je bent heel trouw en bovenal, de knapste kat van de hele buurt!Lieve Nala,

Stoere, lieve, zelfstandige Nala. Je leek je direct thuis te voelen. Ik zal nooit vergeten dat je de eerste avond al direct bij ons kwam liggen, heel lief kopjes gevend. Je was na 2 weken niet te houden, je wou naar buiten! Het was voor ons met een klein hartje dat je de wijde wereld mocht ingaan, maar je deed dat fantastisch.

Je bent heel zelfstandig en stoer. Waar jij overal durft op kruipen en vanaf springen, daar kan je broer nog iets van leren. Je lijkt geen angst te kennen.

Het is zo fijn dat je altijd je speciale geluidje maakt als je binnenkomt, alsof je ons telkens begroet. We horen jou nooit miauwen, behalve als er eens wat lekkers wordt klaargezet, dan ben je er als de kippen bij.

Ik zou graag hebben dat je wat minder op vogeltjes jaagt. Wij krijgen dat meestal niet te zien, maar onze buren, die je trouwens helemaal hebt ingepalmd, zien jou telkens vogeltjes vangen, ook de baby'tjes. Dat vind ik een beetje triestig.

Je bent een heel zelfstandige kat, we hebben nooit last met jou. Ik hoop dat je toch een beetje voorzichtig bent, en je niet te veel laat op stang jagen door je broer. Kom gerust wat vaker op mijn schoot kruipen, want het is zo fijn om jou bij ons te hebben.


Een hele fijne feestdag gewend, lieve Nala, lieve Nixon, bedankt voor de fijne momenten met jullie,

Jullie baasjes.


Je kan mij volgen: Bloglovin / Facebook / Instagram / Pinterest /
Je kan mij mailen: eefjevanasch@gmail.com

Reacties

Een reactie posten